onsdag /lill lördag eller vad vi kallar den...

..nu är de 2 dar kvar till helg. skönt.
Mattias var för ovanlighetens skull hemma i morse.. jobbat natt.

varit på spinning och styrketränat. sitter just nu och äter kyckling. wokadegrönsaker. sallad. kesella. och lite bröd.
gott gott..

Ska på spinn-pump kl. 18.30. ska bli roligt att ta resten av kroppen.
I morgon skola igen. massage av benen.

Ha de bäst.. kramar*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Josefin jag är orolig för dig, jag tycker du tränar alldeles för mycket. Jag blir ledsen när jag läser din blogg jag trodde du var på väg att bli frisk. jag tänker på er din moster Kricko.

2009-09-09 @ 23:20:19
Postat av: Anonym

Ser att du tränar två gånger om dagen... de är inte alls bra, och framförallt inte bra när du verkar äta så pass lite, och knappt någon vanlig mat alls. man blir aldrig fri från ätstörning om man fortsätter i samma banor, tränar för mycket och äter för lite och ingen vanlig mat. på så sätt kommer man aldrig att bli frisk.du bygger heller inga muskler med att träna så där, din kropps förstörs istället! tro mig, jag vet... ta vara på då dig själv, livet går inte i repris.

2009-09-10 @ 10:03:18
Postat av: Anonym

jag tycker du tränar alldeles för mycket... för att kunna bli frisk så går det inte att fortsätta i de gamla banor man varit i...de leder bara bort, och inte uppåt mot ett roligare och friskt liv. Jag tror du vet vad jag menar. Vi alla vill bara dig väl... /helen

2009-09-10 @ 12:51:25
Postat av: Josefin

Hej på er alla!

Förstår om ni är oroliga.

Vill tillägga att de enbart är endel träningsdagar som är så intensiva.

Vill också tillägga att jag äter efter träning på kvällen dess mer.

igår, kesella. sallad. skinka och 4 mackor. med te.



Ha de bäst!

2009-09-10 @ 12:55:39
Postat av: Anonym

mackor är ingen vanlig mat... fastän du äter 10 mackor så motsvarar de änså inte en vanlig husmanskost. och de är just de alla behöver, vanlig mat, och speciellt ni som tränar!!

2009-09-12 @ 13:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0